tirsdag den 31. juli 2012

Pasta aften i Siena

Det var jo ferie i Italien, så selvfølgelig stod en af afterne i pastaens tegn. Min veninde og jeg fandt en lille og utrolig hyggelig restaurant inde i Siena. Vi startede alle ud med en forret, som bestod af skinke og melon. En kendt ret, men som altid er en sikker vinder. Det smager bare så godt. Til hovedret fik vi lidt forskellige pastaretter. Der var pasta med laks og den traditionelle pasta bolognese. Jeg fik en pastaret som jeg aldrig havde hørt eller smagt før, nemlig gnocchi. Det er en form for kartoffel, som er tilberedt som pasta. Det var vildt lækkert. 


Forret
Forretten bestod af den traditionelle parmaskinke og melon. 


Hovedretter - pasta
- Frisk pasta med laks.
- Gnocchi vendt i en cremet pesto blanding.

Dessert
- Tiramisu
- Vin Santo med mandelkager. En lækker specialitet fra Italien. Det er en italiensk dessert vin, hvor man dypper små mandelkager i. Det smager ret godt egentlig. 



Fantastisk aften, med god mad og rødvin. 


- Pernille Elise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar